Contacteer ons
Shen

Telefoonnummer : +8613917216287

WhatsApp : +8613817258295

Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.

Industrieel Co. van Shanghai Sanitwell, Ltd.

  • Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.
  • Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.
  • Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.
  • Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.
  • Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken SANITWELL Aantal werknemers 11~500
Jaarlijkse omzet Opgericht Jaar 1998
Export pct 80% - 90%
Inleiding

Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.

SANITWELL het merk is een toiletfabrikanten met 20 jaar ervarings in sanitair warenproductie en beheer. De fabriek gebruikte internationale geavanceerde tunneloven en ging de oven van de pendelcomputer, volledig automatisch misstap gietend materiaal, en de industrie belangrijke technologie vooruit om diverse stijl ceramische producten te ontwikkelen. zoals Badkamersbassin, Ceramisch Bassin, Wasbak, Tegenbassin, boven Tegenbassin, onder Tegenbassin, Ijdelheidsbassin, Handbassin, Badkamerstoilet, Badkamersbidet, Voetstukbassin, Urinoir en Hurkende Pan, Harsbassin, Harsbadkuip & Microcrystalline steenbassin etc. 


SANITWELL de sanitaire warenfabriek, dringt eerst op strikte kwaliteit aan, geloofd in de „duivel is in de details“. Met perfect laboratorium en intelligent het testen materiaal, zijn alle producten grondig getest en getest zeer strikte kwaliteit en duurzaamheidsfilters. De producten van SANITWELL zijn overgegaane ISO9001 geweest: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2000, de Europese Unie kwaliteitscertificering, Ce-certificaat, Saudi-Arabië SASO, en Amerikaanse UPC certificatie, etc.


Onze producten zijn verkocht aan 80 landen rond de wereld, zoals Rusland, Spanje, Amerika, het UK, Canada, Duitsland, Italië, Doubai, Iran, Turkije, Azië, Pakistan, het gebied enz. van het Midden-Oosten, ondertussen, het geniet ook van een hoge reputatie in de binnenlandse markt. Wij verzekeren u goede kwaliteit, gunstige prijzen, punctuele levering en de beste diensten. en wijd erkend en vertrouwd op door gebruikers en kan onophoudelijk aan veranderende economische en sociale behoeften voldoen. Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes te contacteren!

 

Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.

Geschiedenis

SHANGHAI SANITWELL is een beroeps anterprise welk verzameld R&D, ontwerp, productie, verkoop, de dienst etc., wij altijd het concept vermenselijkte sanitaire waren, met prima producten bevorderen om aan de behoeften van consumenten te voldoen, en onze producten de grote reputatie van consumenten hebben gewonnen.


Het bedrijf heeft automatische productielijn vooruitgegaan en het testen het materiaal, heeft wetenschappelijk en rationeel managermentmechanisme gevestigd. Heeft nu een groep professionele technicial van uitstekende kwaliteit en leiden personeel. Samen met zich het uitbreiden van productieschaal, verbeteren wij constant kwaliteit en onafhankelijk ontwerp bereikt en de ontwikkeling, wordt de producten uitgevoerd naar Europa, Amerika en Zuidoost-Azië en andere landen.

SANITWELL is altijd geëngageerd aan duurzame diepgaande ontwikkeling, geweest om het potentieel van de onderneming te onderzoeken, maken kunnen wij echt een „worden een eeuw oude opslag“

 

Wij zijn nog met volledige pre-sale, in-verkoop, de naverkoopdienst om aan de behoeften van klanten te voldoen en een uitstekend, mooi en comfortabel het leven milieu voor u te bouwen. Ik geloof dat in de toekomst onze eerste plicht moet blijven de goede geloofwaardigheid bevestigen en perfecte producten achtervolgen. en laat dan SANITWELL in meer families.

Dienst
Onze service

1. Al onze goederen worden vóór verzending door 100% getest.

2. De beste dienst na verkoop, de klant kan zijn bestelsituatie op elk moment volgen, ongeacht de productlijn, het magazijn of de verzending. DIENSTEN Tel: 86-21-6219 7977 Tijd: 9:00 - 18:00 uur (Beijing-tijd)

A. Als een klein probleem, stuur het bewijs dan naar onze Klantenservice, wij zullen binnen twee dagen antwoorden

B. Als er een ernstig probleem is, sturen we onze kwaliteits- en probleembeoordelaars om een ​​bevestiging te maken, of onderhandelen over de compensatie en ondertekenen overeenkomsten, of onze after-salesafdeling zal de taken uitvoeren zoals de overeenkomsten

3. Meer dan 10 jaar ervaring in exporteren om uw bestelling soepeler te maken.

4. Minder dan één containerlading wordt geaccepteerd.

5. Op tijd leveren, in het algemeen 30 dagen.

6. Multimode betaling: T / T, L / C, Western Union, Cash.

7. Speciale afmetingen en ontwerp beschikbaar volgens verzoek.

8. We hebben veel certificaten van onze producten, waaronder ISO9001, CE-certificaat, UPC, CUPC ETC

9. Uw zakelijke relatie met ons zal vertrouwelijk zijn voor elke derde partij. Bijvoorbeeld TUV, SGT, BV, ITS

10. Ons bedrijf werkt volgens het principe: kwaliteit eerst, klant eerst

QC

We hebben ook een bridle-wijs managementteam, ontwerpteam en QC-team, en kunnen de klant hun gewenste monster op de vroegste datum leveren, uw bestelling correct regelen, de massaproductie kwaliteit en doorlooptijd strikt controleren en de zaken soepel laten verlopen!

Ons Team

Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.Shanghai Sanitwell Industrial Co., Ltd.